Congressen

Bij een conflictscheiding staat de professional voor een grote uitdaging: werken met ouders die niet of slecht met elkaar communiceren. En het welzijn en de veiligheid van kinderen in het oog houden.

Als je ouders niet op één lijn krijgt kan dit onmacht en frustratie geven. Het is inmiddels bekend dat scheidingskinderen meer risico lopen op problemen die merkbaar is tot in de volwassen leeftijd.

Tijdens de studiedag 'Zorg bij (v)echtscheiding' krijg je door middel van drie lezingen en twee workshops vanuit verschillende perspectieven input hoe je ouders en kinderen beter kunt ondersteunen.

Wat kun je verder van deze dag verwachten?
Onze sprekers weten als geen ander hoe complex scheidingssituaties kunnen zijn en hoeveel impact ze hebben. Vanuit hun kennis en jarenlange ervaring geven zij praktische handvatten om ouders en kinderen in (v)echtscheidingen te ondersteunen en te begeleiden.

Redenen om deel te nemen:

  • Accreditatie aangevraagd voor mediators, jeugdzorgwerkers, gedragswetenschappers en maatschappelijk werkers.
  • Korting wanneer je met collega(s) komt.
  • Gezellige, informele sfeer en veel gelegenheid om vragen te stellen.
  • Als deelnemer ontvang je het boek “praten met kinderen en jongeren over scheidingen” van Tineke van den Berg.

Wil je grip op de aanpak van complexe scheidingen, wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor deze studiedag op 6 november a.s. in Aristo Utrecht.