Inloopspreekuur


 • Ik overweeg te gaan scheiden; waar moet ik allemaal rekening mee houden als het gaat om onze kinderen, financiën en huisvesting? Ik heb een kind in de klas dat lijdt onder de scheiding van haar ouders; welke hulp is er beschikbaar? Mijn kind is gescheiden; hoe kan ik als grootouder mijn kleinkinderen helpen?

  Zomaar een paar vragen waar iemand die te maken krijgt met een scheiding mee kan zitten. Wilt u graag persoonlijk uw vraag stellen of direct advies aan iemand vragen? Loop dan eens vrijblijvend binnen tijdens één van onze inloopspreekuren.

  Ervaren medewerkers van ons Kenniscentrum zitten klaar om vragen te beantwoorden of samen op zoek te gaan naar een antwoord. Ook informeren zij over beschikbare trainingen of hulp op maat.

  Onze spreekuren vinden plaats op de volgende dagen:

  • Dinsdagavond 18.00 - 20.00 uur
  • Woensdag: 9.00 - 11.00 uur
  • Vrijdag:  9.00 - 11.00 uur

  Locatie Albertus de Oudelaan 1 in Voorburg.

  Tijdens de spreekuren zijn regelmatig ook andere deskundigen aanwezig. De komende periode gaat het om de volgende spreekuren:

  - Iedere dinsdagavond en vrijdagochtend MfN-mediator Caroline Durieux voor vragen over mediation, financiële en juridische gevolgen;
  - Woensdag 10 en 24 januari en 7 en 21 februari Maartje Braat of Brenda van Haeften van VHB-advocaten voor juridische vragen;
  - Woensdag 17 januari en 14 februari medewerkers van Onderwijs-Jeugdzorg, gespecialiseerd in kortdurende behandeling voor kinderen en jongeren.

 • Uiteraard zijn wij ook buiten deze tijden bereikbaar voor vragen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 – 112 591 95 of stuur een e-mail naar kenniscentrum@jeugdformaat.nl.