Vraag om een buddy

Wij werken nauw samen met Villa Pinedo. Villa Pinedo is er voor alle kinderen van gescheiden ouders. Ben jij tussen de 10 en 23 jaar en heb je gescheiden ouders? Voel je je wel eens alleen, boos, verdrietig of onbegrepen? Zou je het fijn vinden om online met een andere jongere met gescheiden ouders ervaringen over de scheiding uit te wisselen? Dan kun je terecht bij een buddy van Villa Pinedo. Dat zijn kinderen van gescheiden ouders die opgeleid zijn tot buddy.

Bij Villa Pinedo kun jij laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. En leren van de ervaringen van anderen.

Kijk hier een kort filmpje van Villa Pinedo "Niet jouw taak".

App jouw buddy

Meld je aan en Villa Pinedo koppelt je aan een buddy, waarmee je via onze speciale app jouw ervaringen kunt delen!

Forum

Villa Pinedo heeft ook een forum. Hier zijn al meer dan 1.300 vragen gesteld door kinderen van gescheiden ouders. Heb je ook een vraag? Stel hem op het Villa Pinedo Forum.

Word buddy

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, volg je een sociaal-maatschappelijke opleiding, zoals bijvoorbeeld maatschappelijk werk, pabo of pedagogiek of rechten/juridische dienstverlening en heb je gescheiden ouders? Word dan online-buddy bij Villa Pinedo om met jouw ervaring andere kinderen en jongeren online te ondersteunen en een luisterend oor te bieden!

Meld je aan als online-buddy.

Lees meer over het online-buddy project.